Hypnoterapi

Jag har framgångsrikt hjälpt många med det de vill uppnå.

Jag finns på plats i Örebro samt ibland i Spanien. Jag gör även hembesök om det underlättar för dig som klient, i sådana fall tar jag ut en resekostnad.

Under de senaste två åren har jag även arbetat med hypnoterapi på distans via telefon eller skype.

Nedan så finns exempel på problem som jag hjälpt andra klienter med men hypnoterapi är också användbart inom så många andra områden. 

Hör av dig så kan jag berrätta om jag kan hjälpa dig.

Kostnad 1300 kr/session, varje session tar ca 90 min.

Panikångest

Många som kommer till mig upplever stark panikångest, ångest eller stress utan att veta varför.

Obearbetade händelser från förr skapar oro för framtiden. Att bryta detta är oerhört befriande och ger ett lugn inombords.

Hypnos är ett effektivt sätt att snabbt förändra det du vill förändra.

Beroendeproblem

Att vara beroende är oftast fyllt med skam och ångest. Många vet inte hur de ska ta sig ur sitt beroende och några har redan provat olika former för att få hjälp. Ett missbruk är ett sätt att fly från någonting. Många vet dessutom inte vad de flyr från och hittar ingen väg att ta sig ur detta. Förutom att det drabbar den enskilde så drabbar det ofta också omgivningen som gör problematiken ännu svårare. Att fastna i beteenden som man egentligen inte vill vara i men inte finner en utväg ur är oerhört svårt för den enskilde.

Vill du sluta och göra något åt det på riktigt? Att få återuppleva lugnet i sig själv är för många en inre frid.

Beroendeproblem som jag hjälpt till med är alkohol, spelmissbruk, matmissbruk mm.

Flygskräck

Fobier

Det finns många olika typer av fobier och sällan vet man dess orsak. Hade du vetat orsaken hade du redan varit av med din fobi. Fobier är ofta kopplade till starka emotionella händelser som du upplevt för länge, länge sedan, kanske som ett litet barn, men som du sedan har förträngt. För att förklara det enkelt så skulle en ha spindelfobi kunna förklaras genom följande exempel. Du upplever som ett litet barn en konflikt mellan din mamma och pappa, som sedan skapar en kraftig emotionell upplevelse inom dig. När du sedan går därifrån så upptäcker du en spindel på väggen. Tiden går och du glömmer händelsen men varje gång du ser en spindel så triggas samma känsla igång utan att du förstår varför. Med hypnoterapi kan vi tillsammans hitta orsaken och bearbeta den så att symptomen försvinner.

Fobier är oftast enkla sessioner med snabba resultat. Det finns många olika typer av fobier men några exempel skulle kunna vara: ormfobi, spindelfobi, fågelfobi, träfobi, klaustrofobi.

Många upplever det härligt att kunna göra det som tidigare begränsade dem i livet. 

Sluta röka

Tänk dig att känslan som tidigare styrt dig till att röka, plötsligt är borta. Tänk att åter kunna välja och vara fri. Kanske får du tid över, känner lukter och smaker som du gjorde för länge sedan. Längtar du till en bättre hälsa utan cigaretter? Har du bestämt dig, så hjälper jag dig att nå ditt mål.

Scenskräck

Att stå inför andra människor är för många en skräck. Jag har hjälp många med scen- och talskräck.

Exempel på andra användningsområden 

  • Depression
  • Onormala överreaktioner som t ex rädslor, ilska, sorg
  • Bacillskräck
  • Stamning
  • Sömnlöshet
  • Andra emotionella låsningar eller problem