Referenser

"Jag har levt med rädslor, ångest och alkoholberoende i 40 år. Träffade Christian, han förändrade hela mitt liv. Idag är beroendet borta och jag har inga rädslor eller ångest kvar från tiden förr. Jag känner mig pånyttfödd! Våga prova att leva ett nytt liv!"

/Kenneth

"Jag har hela mitt liv känt en känsla av ensamhet och tomhet. Med Christians hjälp fick jag tillgång till minnen som förklarar mina känslor. Idag ser jag på mitt liv och dess mening med helt nya ögon. Känslan av ensamhet är borta och jag känner ett lugn jag aldrig upplevt förut"

/Monica

"Tusen tack för sessionen som verkligen berörde på djupet. Länge sedan jag fick gråta ut och släppa massa gammalt, så skönt. Jag vill verkligen fortsätta det vi påbörjade. Det var helt magiskt. Tack!"

/Anette

Jag har märkt stora resultat. Har besvärats av ångest och ibland social fobi i flera år. Jag förstod inte exakt vilka situationer eller varför jag mådde dåligt och var deprimerad i perioder. Efter hypnosterapin kändes det som att jag rensat i mitt inre, kommit åt saker som jag inte visste fanns där och tagit bort det, det hjälpte mig att bygga upp mig själv och känna mig starkare i mig själv. Även att förlåta mig själv och andra. Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det, snarare att jag inte gjorde det tidigare! 

/Anna

Jag har haft ångest och oro i min kropp så länge jag kan minnas. Jag har också haft problem med att flyga, åka tåg, hiss och att åka till andra platser jag aldrig varit på. Sen mötte jag Christian genom en vän som berättade att hon gått på hypnos för sin flygrädsla. Jag träffade Christian 4 gånger och det förändrade hela mitt liv.

Nu är jag fri från all min ångest, oro och klaustrofobi, det är som bortblåst efter 54 år. Nu är jag fri och kan göra vad jag vill. I början kändes det konstigt men det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv och det känns helt underbart. Jag är så glad och trygg i mig själv nu. Tack för det,

/Kram Marianne Ekman

"Upplevde väldigt positiva resultat efteråt och det var super enkelt att sluta! Mötte faktiskt en vän på vägen från dig och gav henne cigarettpaktet jag hade på mig. Hade egentligen tänkt sluta dagen efter vi sågs men kände inget behov av att röka mer! Blev gravid bara någon vecka efter vår session vilket var- och är fantastiskt. Helt övertygad om att det var möjligt tack vare att jag slutade röka och då vi pratade om det". 

/Linnea

Det har varit både spännande och väldigt givande med hypnos hos Christian. Det var för mig en väldigt fin och häftig uppevelse som jag tycker att alla borde testa på och jag tycker att det har hjälpt mig på flera sätt. Jag har blivit av med både tvångstankar och övertänkande som jag har brottats med i många år.

/Maja

Så länge jag kan minnas så har jag haft fobi för getingar. När jag kontaktade Christian var det dock för att få hjälp med andra utmaningar. Under tiden vi arbetade med dem så kom jag också in på getingfobin. Jag tänkte inte så mycket på det där och då eftersom det skedde i slutet av vintern, men så kom sommaren. Först reflekterade jag inte ens men plötsligt så slog det mig att jag inte hade reagerat en endaste gång när en geting befunnit sig i min närhet. Mina nära och kära reagerade också på att jag nu var helt lugn i närheten av en geting. Jag har alltså fått hjälp med både mina utmaningar och med getingfobin samtidigt. Fantastiskt! Att gå i hypnosterapi hos Christian är det bästa jag har gjort för mig själv. Det har förbättrat mitt liv och jag kan varmt rekommendera dig att testa. 

/Moa 

Efter några sessioner hos Christian mår jag bättre än jag någonsin gjort. Det resulterade i frigörande av massor av energi och har även utlösten en flod av känslor och kreativitet. Jag mår så bra och har även en skön känsla av att ha kommit hem.

/Yvonne