Jag är hypnotisör och jobbar med terapi därför att jag vill ge alla människor möjligheten att leva sitt liv som de fria människor som de en gång varit.

Genom mitt liv har jag mött av många människor som varit fast i ett tillstånd utan att de haft förmågan att ta sig ur detta och jag har försökt att hjälpa människor men det var först när jag kom i kontakt med hypnosen som jag verkligen blev övertygad om att jag verkligen hade hittat ett effektivt verktyg. Från den dagen kände jag att jag måste kunna erbjuda hjälp till flera människor.

Jag vill verkligen hjälpa människor att bli fria så det kan göra det de själva vill i livet. Det är först när man är helt fri som man kan leva det liv man verkligen vill. Alla människor är värda att få välja hur man vill leva sitt liv utan att påverkas negativt av sin barndom eller hemska upplevelser.

Om du har viljan så kommer jag göra allt för att du ska kunna leva det liv du vill. 

För många år sedan blev min fru av med sina allergier vilket jag först inte trodde var möjligt. Efter denna händelse så bestämde jag mig för att alltid försöka förändra orsaken istället för symtomen.  Upptäck resultatet istället för att ifrågasätta metoden är något som jag lärt mig och även säger till personer i min omgivning. Det enda som krävs i terapin är att du vill och vågar. 

Jag vill verkligen arbeta med detta och det behövs. Jag träffar många klienter som försökt med andra terapiformer i hela sitt liv utan att komma åt orsaken till problemen för att bli av med symtomen. Hypnoterapin påverkar inte bara symtomen utan går till orsaken till problemet vilket gör att du snabbt uppnår det du vill.

När jag såg ett tv-program för några år sedan där man arbetade med fågelfobi så närmade sig klienten successivt fågeln efter många och tillsynes smärtsamma terapitimmar. Jag menar att fobier många gånger inte kommer från det man tror utan har sin orsak i andra upplevelser. När jag har terapi så möter man den starka upplevelsen i ett avslappnat tillstånd vilket är behagligt för klienten.

När man väl har bestämt sig för att förändra något så är denna terapiform enligt mig världsledande då den både är snabb och effektivt i sin terapiform samtidigt som den går till grunden med problemet.  

Efter att jag arbetat med hypnos upptäcker jag ständigt nya användningsområden där människor kan bli hjälpta, bl a upptäckte jag att man kan hitta sina borttappade saker. 

Jag arbetar med hypnoterapi hemma hos mig i Örebro och gör även hembesök. Jag har haft kundbesök i olika delar av landet, då framförallt i Stockholm. När barnen är lediga på skolloven så åker vi gärna till vårt hus i Spanien, söder om Torrevieja. Där har jag en del kunder när behov uppstår.

Känn dig välkommen att höra av dig till mig för att se om jag kan hjälpa dig med det du vill.